Oslo

I Oslo og Bærum så har vi ett samarbeid med  Lech-Hanssens Trafikkskole AS. De startet opp i 1968, og har avdelinger både i Oslo og i Bærum.

Med sine dyktige, hyggelige trafikklærere tilbyr de opplæring for bil (kl. B), kl. BE/B96, mc (kl. A, A1, A2) og moped (kl. AM 146). De har også biler med automatgir og underviser på Norsk, Engelsk og Spansk.

Vancowill Industrial Solutions AS holder kurs innen sertifisert og dokumentert sikkerhetsopplæring i hele Norge, Vi er godkjent som sertifisert opplæringsvirksomhet etter krav fra Arbeidstilsynets Forskrift om utførelse av arbeid .

Våre lokaler i Oslo & Sandvika er godt utstyrt og tilpasset for opplæring. Med 1 undervisningsrom og områder som tilpasset for praksis både ute og inne, imøtekommer vi elevens behov for teoretisk og praktisk opplæring.

Det holdes faste Truckførerkurs, Anhuker & Signalgiverkurs, Kranførerkurs, Maskinførerkurs, Mobilkranførerkurs, Liftkurs mm. Annenhver måned.

Vi tilbyr både eksterne kurs og bedriftsinterne kurs, skreddersydd for din bedrifts ønsker/behov. Våre kurs holdes på dagtid, kveldstid eller helg.

Avdeling Oslo (Uranienborg veien 25, 0355, OSLO)

Avdeling Sandvika (Elias Smiths vei 25, 1337 Sandvika)

Daglig leder Gregory Corrales vil svare på spørsmål rundt Vancowill Industrial Solutions AS på 905 14 444

 

Meld deg på våre kurs  HER